Onze diensten

Ontwerp

Een onderhoudsvriendelijke tuin of een tuin waarin je naar hartelust kunt tuinieren? Altijd al een rozentuin of een heerlijke zithoek met tuinhaard willen hebben?

Maarten Veerkamp Hoveniers ontwerpt in nauw overleg met u, een tuin die past bij uw wensen en budget. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en onze expertise vult dit uitstekend aan.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Bel voor een
afspraak:
06 - 30 13 82 19
 

Aanleg

Naast het ontwerpen van uw tuin kan Maarten Veerkamp Hoveniers uiteraard ook uw tuin aanleggen. Van het (her)bestraten of beplanten van uw tuin tot het plaatsen van een schutting.


Wij realiseren uw droomtuin door snel, vakkundig en netjes te werk te gaan. Materialen worden door ons geregeld en de uitvoering wordt altijd door ons gedaan. Uw nieuwe tuin is klaar voor u er erg in heeft!

Benieuwd naar de projecten die we hebben uitgevoerd? Bekijk onze portfolio op de website of bezoek onze Facebookpagina.

 

Onderhoud

Uw tuin winterklaar, de heg gesnoeid of uw tuin onkruidvrij. Heeft uw kantoor of bedrijfspand een tuin, maar besteed u het onderhoud liever uit? Denk dan zeker aan Maarten Veerkamp Hoveniers.

Tuinieren is niet van iedereen een favoriete hobby. Maarten Veerkamp Hoveniers komt graag eenmalig of periodiek bij u langs om uw tuin te onderhouden.

Zo geniet u thuis altijd van een keurige tuin of is uw pand altijd omgeven door een net onderhouden tuin.

We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te inventariseren.

Diadeemstraat 61 | 1336 TT Almere

info@maartenveerkamphoveniers.nl

06 - 30 13 82 19